Saranta şaraplarımızı yapmaya 2002 yılında Kırklareli Karakoç mevkiinde 100 dönümlük arazi satın alarak başladık. İlk ekimi 2003 yılında gerçekleştirdik, istenilen rekolteyi alabilmek için 8 sene boyunca iyileştirmeler ve zirai çalışmalar yaptık böylelikle sizlere kusursuz damak tadında bir lezzet sunmayı hedefledik. Tüm çalışmalarımızın sonucunu 2011 yılında alarak ilk şişelemeyi gerçekleştirdik.
Günümüzde; Chateau Murou ve Saranta Şarapları olmak üzere iki markaya sahip olan markamız Türkiye ve yurtdışında; restoranlar, oteller ve toptan satış noktaları vasıtasıyla ürünlerimizi son tüketiciye ulaştırmaktadır. Ziraat mühendislerimiz, önologlarımız ve gıda mühendislerimizin katkılarıyla kullandığımız ileri teknoloji sayesinde şişeleme işlemlerimize ve üretimimize her gün aynı heyecan ve motivasyonla devam ediyoruz.